Nyheder

Indvendig væg rengøringsmetode af rustfrit stål kapillar

kapillær (3)

Rustfrit stålkapillar er et rustfrit stålprodukt med en lille indre diameter, som hovedsageligt bruges til nålerør, små delekomponenter, industrielle linjerør og så videre.I den normale brugsproces af rustfri stålkapillar er det ofte nødvendigt at rense kapillæren.Fordi rørets diameter er lille, er rengøringen af ​​indervæggen ofte besværlig.Rengøringsmetoden for kapillar af rustfrit stål er som følger:

1. Hvis renhedskravet er lavt, nedsænkes kapillæren af ​​rustfrit stål i den opvarmede affedtningsopløsning og derefter cirkulere og skylles med luft eller vand.Det er bedre at have en børste i den rigtige størrelse til at skrubbe frem og tilbage.Samtidig opvarmning under rengøring, og valget af affedtnings- eller rensevæske skal være effektivt til at opløse og sprede fedt.

2. Hvis kravene til renlighed er høje, skal du bruge ultralydsrensning.Princippet for ultralydsrensning er, at når ultralydsbølgen forplanter sig i væsken, ændres lydtrykket kraftigt, hvilket resulterer i et stærkt luftfænomen i væsken, der producerer millioner af bittesmå kavitationer hvert sekund.boble.Disse bobler dannes hurtigt og massivt under påvirkning af lydtryk, og de vil ikke eksplodere voldsomt, men generere kraftig stød- og undertrykssugning, hvilket er nok til hurtigt at skrælle genstridigt snavs af.

3. Hvis kapillæren i rustfrit stål er relativt lang og har sin egen vandtank, kan du bruge en ultralydsvibrationsplade til at sætte den i vandet til ultralydsrensning.Hvis tiden er kort, kan du indsætte ultralydsvibratoren i røret til rensning, og derefter skylle det snavs, der er pillet af af ultralydsbølgen, med postevand.


Indlægstid: Jun-03-2019